Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je als fysiotherapeut in opleiding écht het verschil kunt maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als erkend stagebedrijf werken wij nauw samen met de Hanze Hogeschool om studenten de beste leerervaring te bieden. Tijdens je stage bij ons krijg je de kans om in de praktijk toe te passen wat je op school hebt geleerd. Je wordt begeleid door ervaren fysiotherapeuten die je zullen ondersteunen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen. Bij ons kun je kennis maken met verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie, zoals sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zelfstandig te werken met patiënten en je therapeutische vaardigheden verder te ontwikkelen.

Kortom, bij ons doe je niet alleen waardevolle werkervaring op, maar krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen tot een professionele en competente fysiotherapeut.

Ben je geïnteresseerd in een stage bij heldr? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als stagiair in ons team!