Heldr helpt werkgevers en werknemers fit en vitaal te worden én te blijven. Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw bedrijf vitaler te maken, ons aanbod vind je hier. Is een van je medewerkers uitgevallen? Of dreigt iemand uit te vallen? Wij bieden voor die medewerkers 1-op-1 trajecten aan, volledig aangepast naar de situatie van de betreffende medewerker. Zo werken we onder andere samen met psychologen, een personal trainer en een yogaschool. 

Wanneer een medewerker wordt aangemeld voor een individueel revalidatietraject, dan starten wij altijd met een intakegesprek. Daarna stellen we samen met de medewerker een behandelplan op. Dit behandelplan wordt gedeeld met de werkgever of instantie die de betreffende medewerker heeft aangemeld bij heldr. Na akkoord starten we met het behandeltraject. We hebben altijd een tussen- en eindevaluatiemoment. Trajecten zijn op maat en beslaan meestal een periode van 2 à 6 maanden. We bieden specialistische hulp in samenwerking met verschillende disciplines.

Wij bieden de volgende behandelopties (hieruit stellen we een op-maat plan op):

Benieuwd wat we voor jouw medewerker kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.

Onze specialisten voor
Revalidatietraject 1-1